CENTRE D'ESTUDIS GASTRONÒMICS

Menorca 

CEG Cap amunt

 

 


Es tracta evidentment d’una cuina de Mercat, amb intervenció mínima del cuiner, el qual es limita a escollir el proveïdor del producte en funció del que s’anomena stock options, o bé en funció del parentesc o afinitat culinària.
En el passat, aquesta cuina utilitzava molt productes com les faves, però ara tendeix més a les presentacions reiteratives per demostrar que “ el menjar va bé”.
Una altra novetat aportada és la popularització de noves tècniques de cocció com el paddle.
El llibre fonamental d’aquesta tendència és “Cocina constitucional:lo in y lo out en los fogones”.La uniformitat de les receptes és tal, que només es tolera l’ús d’una picada,all i oli o pil-pil de procedència forana en cas que sigui imprescindible un ajudant de cuina per el.laborar el plat.
Cuinarem 2 plats, una TRUITA ANEMAMÉS, amb reminiscències del fundador d’aquesta cuina (los garbanzos), i un PEIXET CONSTITUCIONAL, fregit segons les normes acceptades per més de 10 milions de cuiners i d’una mida homologada per la Unió Europea.
 

 
CUINANT IDEES

Copyrighted.com Registered & Protected 
XGJM-IW5N-OF1I-IWI0

QUI SOM? ON ANEM? D'ON VENIM?

Coverbos culinaris, articles comestibles i gastrogregueries

                 

  POST - EATS

La Torre de Babel

CANVI IDIOMA/   CAMBIO IDIOMA/  CHANGE LANGUAGE/ 

 CHANGER LA LANGUE/   CAMBIARE LINGUA/  SPRACHE ÄNDERN

изменить язык/   Změna jazyka/   CAMBIAR LA LENGA

 

CEG Cap amunt CUINA DE LA MAFIA CUINA SERBIO-CROATA CUINA DE XINA CUINA ROMANA CUINA PPOLITICAMENT CORRECTA CUINA POP CUINA KOSHER CUINA MEDIEVAL CUINA HINDU CUINA H.JOSEPH BOVE CUINA GREGA CUINA DIGNE CUINA FARNULLES CUINA GALEGA CUINA EL QUIJOTE CUINA DEL LUSTRE CUINA DEL LIBAN CUINA DIETETICA CUINA DEL SENEGAL CUINA DEL JAPO CUINA DE TURQUIA CUINA DE SRI LANKA CUINA DE SHAKESPEARE CUINA DE LEONARDO DA VINCI CUINA DE L'AMOR CUINA DE HITCHCOCK CUINA DE POSTGUERRA CATALAN COOKING CUINA AFRODISIACA CUINA ART COMESTIBLE CUINA"COMO AGUA PARA CHOCOLATE" CUINA CUBANA CUINA DE CASABLANCA