CENTRE D'ESTUDIS GASTRONÒMICS

Menorca 

CEG Cap amunt

 

 

CUINA AFRODISíACA

" Coltivare i piaceri dei sensi e' stata per tutta la vita la mia principale occupazione..."Giacomo Casanova

Segons els estudiosos, el primer plat de cuina afrodisíaca va ser una poma. Pertant, des del Principi el pecat capital ha estat íntimament lligat a l’acte de menjar.
Totes les cultures han buscat en l’aliment estímuls per augmentar el desig sexual: grecs,romans,hindús han deixat recomanacions diverses per aconseguir l’efecte màgic. Algunes d’aquestes tradicions s’han confirmat científicament, com és el cas de moltes herbes i espècies, del marisc o de la curiosa veneració de l’api per Casanova.
Els plats escollits són una síntesi d’aquestes tradicions; no garanteixen l’èxit, però culpa del què haureu menjat per sopar no ho serà...

MUSCLOS:Afrodisíacs com tot el marisc, amb 2 salses d’eficàcia provada;l’una similar al pesto (alfàbrega, all i pinyons,tots estimulants sexuals) i l’altra basada en un còctel d’espècies del Kama Sutra que convertim en salsa (amb molt cardamom, entre d’altres).Guarnició amb el mític api de Casanova (conté feromones masculines, que activen la part més primitiva del cervell) i anís estrellat per mastegar. digerir i despertar la líbido.
OUS REMENATS:Sense dobles sentits, l’energia dels ous sempre ha estat recomanada per l’acte sexual, barrejats amb gambes (més marisc, no fós que féssim curt) i alls tendres (infalibles). Hi afegirem algun espàrrec fent cas a Casanova i per decorar, arrel de fonoll (aportació dels romans).
Nota: En cas d’efecte fulminant, preguem discreció.
 

 
CUINANT IDEES

Copyrighted.com Registered & Protected 
XGJM-IW5N-OF1I-IWI0

QUI SOM? ON ANEM? D'ON VENIM?

Coverbos culinaris, articles comestibles i gastrogregueries

                 

  POST - EATS

La Torre de Babel

CANVI IDIOMA/   CAMBIO IDIOMA/  CHANGE LANGUAGE/ 

 CHANGER LA LANGUE/   CAMBIARE LINGUA/  SPRACHE ÄNDERN

изменить язык/   Změna jazyka/   CAMBIAR LA LENGA

 

CEG Cap amunt CUINA DE LA MAFIA CUINA SERBIO-CROATA CUINA DE XINA CUINA ROMANA CUINA PPOLITICAMENT CORRECTA CUINA POP CUINA KOSHER CUINA MEDIEVAL CUINA HINDU CUINA H.JOSEPH BOVE CUINA GREGA CUINA DIGNE CUINA FARNULLES CUINA GALEGA CUINA EL QUIJOTE CUINA DEL LUSTRE CUINA DEL LIBAN CUINA DIETETICA CUINA DEL SENEGAL CUINA DEL JAPO CUINA DE TURQUIA CUINA DE SRI LANKA CUINA DE SHAKESPEARE CUINA DE LEONARDO DA VINCI CUINA DE L'AMOR CUINA DE HITCHCOCK CUINA DE POSTGUERRA CATALAN COOKING CUINA AFRODISIACA CUINA ART COMESTIBLE CUINA"COMO AGUA PARA CHOCOLATE" CUINA CUBANA CUINA DE CASABLANCA