CENTRE D'ESTUDIS GASTRONÒMICS

Menorca 

CEG RECEPTES PRODUCTES NUTRICIO APPS MOBIL

 

 

BASES DE DADES

La recopilació de dades efectuada per CEG Menorca des de 1995 i que continua en actualització constant ha donat com a fruit una base de dades interdisciplinar de més de 6000 receptes (1176 en l'apartat MENORCACUINA) amb anàlisi dietètic, històric i culinari en base al millor software disponible i sistematitzades sense el desordre habitual de la xarxa. En l'apartat productes s'inclou l'anàlisi de més de 8000 ingredients amb les dades cedides per USDA (laboratori de referència) amb l'afegit del seu valor gastronòmic. Destaca l'apartat de varietats del camp menorquí amb més de 600 entrades.

Cal afegir que això permet diverses aplicacions per interrelació: anàlisi automàtic de qualsevol nova recepta, comparatives de diferents versions, menús dietètics adaptats a diferents patologies amb qualitat gastronòmica, preparació de plans setmanals o mensuals amb diferents objectius ja sigui per col·lectivitats com individualment amb l'opció de llista de la compra prevista, recerca de receptes recomanades per un determinat producte i un llarg etcètera que podeu imaginar consultant els altres apartats.

Tot aquest llegat en actualització constant estarà disponible a la xarxa en col·laboració amb NYC  www.ffts.com  i els formats  iPhone, iPad, Android, Blackberry y Windows en col·laboració amb MY COOKBOOK. Podeu consultar una ampliació de les diferents opcions en cada apartat.

        

 

 
CUINANT IDEES

Copyrighted.com Registered & Protected 
XGJM-IW5N-OF1I-IWI0

QUI SOM? ON ANEM? D'ON VENIM?

Coverbos culinaris, articles comestibles i gastrogregueries

                 

  POST - EATS

La Torre de Babel

CANVI IDIOMA/   CAMBIO IDIOMA/  CHANGE LANGUAGE/ 

 CHANGER LA LANGUE/   CAMBIARE LINGUA/  SPRACHE ÄNDERN

изменить язык/   Změna jazyka/   CAMBIAR LA LENGA

 

CEG CEG Dades CEG Estudis CEG Lab I+D WHAT TO EAT