CENTRE D'ESTUDIS GASTRONÒMICS

Menorca 

CEG

 

 

CEG Menorca és el catalitzador de les activitats, actuant sempre en col·laboració amb l’entitat o empresa més adient en cada cas.

Els membres i col·laboradors de CEG Menorca ténen un ampli currículum de dedicació al gastronomia, restauració, events, així com formació científica en l'àmbit de la medicina, i les altres disciplines implicades amb consultes interdisciplinars constants.
Tanmateix, el veritable punt fort del projecte, consisteix en aprofitar el know-how adquirit, per oferir diversos serveis que interrelacionin els diferents aspectes que conformen la gastronomia: cultura, art, tecnologia, dietètica, medicina, antropologia i història, cuina i productes alimentaris. Es proposen tallers culinaris, trobades de cultura gastronòmica, rutes gastronòmiques, assessorament dietètic, productes de gastroartesania prèviament testats i altres activitats en coordinació amb entitats o empreses especialitzades en cada àmbit, especialment el turístic, en la promoció de la gastronomia.
La projecció pública i comercialització de productes es basa en un sistema d’actuació per trams. Atesa la complexitat i diversitat d’aspectes, CEG Menorca treballa en cada punt del projecte de forma intensiva i exclusiva durant un període, que segons el cas és de setmanes, mesos o anys. A l’acabar cada microprojecte, es presenta, incorporant-se a la borsa de diferents serveis.
Un sistema de joint-venture i treball per fases, permet treballar amb uns recursos humans mínims i adaptar-se a múltiples espais, col·laborant amb el millor partner en cada cas. I el Work in progress dels estudis no atura...

 
CUINANT IDEES

Copyrighted.com Registered & Protected 
XGJM-IW5N-OF1I-IWI0

QUI SOM? ON ANEM? D'ON VENIM?

Coverbos culinaris, articles comestibles i gastrogregueries

                 

  POST - EATS

La Torre de Babel

CANVI IDIOMA/   CAMBIO IDIOMA/  CHANGE LANGUAGE/ 

 CHANGER LA LANGUE/   CAMBIARE LINGUA/  SPRACHE ÄNDERN

изменить язык/   Změna jazyka/   CAMBIAR LA LENGA

 

CEG